Curs gratuit- punct de gastronomie locala

Cum ar fi să gătești la tine în ogradă pentru turiști, folosind metode tradiționale, rețete tradiționale și materie primă din producție proprie? Sună bine, nu? Ei bine, ca să faci ca acest ceva să se întâmple trebuie să înființezi un punct de gastronomie locală. Pentru detalii, consultă pagina Autorității Naționale Sanitar Veterinare și Pentru Siguranța Alimentelor: http://www.ansvsa.ro/comunicare/campanii-ansvsa/puncte-gastronomice-locale/

Bun. Bun. Și totuși, care ar fi primul pas? Ei bine, ar trebui să faci un curs de formare profesională pentru a învăța ce și cum. La final, vei primi un atestat care-ți va servi la momentul potrivit.

Ce? Curs de Formare Profesională

Cine? Asociația GAL Lider Cluj în colaborare cu Agenția Națională a Zonei Montane

Când? 12-15 iulie

Cum? Online 

Cât durează? 4 zile a câte 6 ore fiecare

Cât costă? Nimic

Cum mă înscriu? Descarci cererea și formularul de aici. Le completezi. Le printezi. Le semnezi. Le scanezi sau le pozezi. După care ni le trimiți nouă pe contact@gallidercluj.ro Noi îți confirmăm de îndată ce le primim. Locurile sunt limitate. Primul venit. Primul servit.

Oare mă ajută? Categoric da. La final primești atestat eliberat de Agenția Națională a Zonei Montane.

Să ne vedem cu spor la hrănit turiștii cu preparate locale, curate și oneste.

Leave a Reply

Your email address will not be published.